een van de stranden van Kokkini Chani

Kretahuis

een vakantiehuis waar je je thuis voelt!


Huurprijzen van Kretahuis

Kretahuis hoeft niet per week gehuurd te worden, u bepaalt zelf hoe lang u in Kretahuis wilt blijven. De prijs wordt berekend aan de hand van de maand en het aantal nachten dat u blijft.huurprijzen van Kretahuis
maand per week per nacht
maart 455 euro 65 euro
april 525 euro 75 euro
mei 560 euro 80 euro
juni 630 euro 90 euro
juli 700 euro 100 euro
augustus 700 euro 100 euro
september 630 euro 90 euro
oktober 455 euro 65 euro


 

Zijn er bijkomende kosten om dit huis aan zee te huren?

Deze huurprijzen zijn uiteraard inclusief verwarming, water en stroom maar ook handdoeken en beddengoed. We vragen we een borgsom van € 150,-. De verplichte eindschoonmaakkosten bedragen € 75,- per verblijf. Op verzoek komt de schoonmaakster ook tijdens uw vakantie tegen betaling schoonmaken.Wat kost het Kretahuis aan zee met een klein kindje?

In Kretahuis is een kinderbedje. Buiten kunnen kinderen heerlijk op de terassen of onder de olijfomen spelen. Het terrein om Kretahuis kan goed afgesloten worden.


Privacy

Het vakantiehuis op Kreta biedt volledige privacy maar natuurlijk zijn er wel mensen in de directe omgeving die u altijd zullen helpen bij vervelende situaties. Ook mag u altijd contact met ons opnemen als er dingen zijn waar u zelf ter plekke niet uitkomt.


Reserveren?

Wilt u reserveren? Dat kan via de contactpagina. U kunt ook op die manier een optie nemen op Kretahuis voor een periode van 5 dagen. Dan heeft u even de tijd om geschikte tickets naar Kreta te vinden.


Bij reservering vragen we een aanbetaling van 10%  van de huurprijs exclusief de borg en de eindschoonmaakkosten en stellen we de huurovereenkomst op. In deze huurovereenkomst leggen we de gemaakte afspraken vast. Zes weken voor uw aankomst in Kretahuis moet het volledige huurbedrag betaald zijn. De sleutels en de informatie over Kretahuis en de omgeving ontvangt u 3 weken voor uw aankomst per mail en post.Kretahuis in Kokkini Chani op Kreta, p.a. familie E. Remidianakis te Schalkwijk