een van de stranden van Kokkini Chani

Kretahuis

een vakantiehuis waar je je thuis voelt!


Huurprijzen van Kretahuis

Kretahuis hoeft niet per week gehuurd te worden, u mag zelf weten hoe lang u in Kretahuis wilt blijven. De prijs wordt berekend aan de hand van de maand en het aantal nachten dat u blijft. De prijzen zijn op basis van verblijf van 4 personen, voor een 5e of 6e persoon betaalt u € 70,- per persoon per week.huurprijzen van Kretahuis
maand per week per nacht
januari t/m maart 315 euro 45 euro
april 385 euro 55 euro
mei 455 euro 65 euro
juni 455 euro 65 euro
juli 665 euro 95 euro
augustus 665 euro 95 euro
september 525 euro 75 euro
oktober 455 euro 65 euro
november en december 315 euro 45 euro


Zijn er bijkomende kosten om dit huis aan zee te huren?

Deze huurprijzen zijn uiteraard inclusief verwarming, water en stroom. Wij vragen een borgsom van € 150,- per verblijf. De verplichte eindschoonmaakkosten bedragen € 60,- per verblijf. Op verzoek komt de schoonmaakster ook tijdens uw verblijf tegen betaling schoonmaken. Linnengoed is aanwezig en per persoon krijgt u één grote en twee kleine handdoekenWat kost het Kretahuis aan zee met een klein kindje?

In Kretahuis is een kinderbedje, kosten voor gebruik van dit bedje zijn 50 euro per verblijf. In geval u met 4 volwassenen en een baby bent, wordt de baby niet als vijfde persoon gezien.

Als u een reservering maakt, vragen wij u een aanbetaling van € 100,- over te maken. Het resterende huurbedrag betaald u 6 weken voor uw aankomst in Kretahuis.Reserveren?

Wilt u reserveren? Dat kan via de contactpagina. U kunt ook eerst een optie nemen op Kretahuis voor een periode van 5 dagen. Dan heeft u even de tijd om geschikte tickets naar Kreta te vinden.


Bij reservering vragen we een aanbetaling van € 100,-. en stellen we de huurovereenkomst op. In deze huurovereenkomst leggen we de gemaakte afspraken vast. Zes weken voor uw aankomst in Kretahuis moet het volledige huurbedrag betaald zijn. De sleutels en de informatie over Kretahuis en de omgeving ontvangt u 3 weken voor uw aankomst per mail en post.Kretahuis in Kokkini Chani op Kreta, p.a. familie E. Remidianakis te Schalkwijk