Kretahuis

een heerlijk ruim vakantiehuis!autohuurEen auto huren is zeker aan te raden; Kreta is zo groot, er is zoveel te zien, een dag met de auto op ontdekkingstocht is een geweldige ervaring.Gun uzelf wel de tijd om te wennen aan de Kretenzer rijstijl want die verschilt nogal van de Nederlandse. Zij halen in waar het in onze ogen niet mag en de vluchtstrook wordt regelmatig gebruikt als extra rijstrook.Autoverhuurbedrijven zijn er in overvloed en de meeste bedrijven zijn prima. Als u wilt kunnen wij een auto voor u reserveren bij een bij ons bekend autoverhuurbedrijf. We hebben goede contacten met de eigenaar en weten dat u er prima terecht kunt voor een auto en advies voor een mooie route. Nadat u een aanbetaling heeft gedaan, is de reservering een feit. Het restant van de huurprijs betaald u bij ontvangst van de auto op de luchthaven.U kunt hier het verzekeringsoverzicht van het autoverhuurbedrijf inzien.

huurautoHieronder vindt u een indicatie de verschillende auto's met hun huurprijzen (per week):

categorie A o.a. New Fiat Panda € 185,-

categorie B o.a. Grande Punto € 220,-

categorie C o.a. Hyundai Accent € 300,-

categorie M1 o.a. Hyundai Sonata € 470,-

categorie F o.a. Vitara Jeep € 440-.Heeft u belangstelling, dan kunnen we een auto voor u reservern. Deze staat dan op de luchthaven voor u klaar op uw aankomstdag. Alle auto's zijn uiteraard airconditioned, volledig verzekerd en u krijgt een routekaart van het eiland. Het verhuurbedrijf is 24 uur per dag te bereiken.


Vanuit Kretahuis is Kreta prima te verkennen met een auto. Hieronder vindt u een overzicht met afstanden.afstanden op Kreta
van Kretahuis tot hemelsbreed in kilometers over de weg in kilometers
de luchthaven in Heraklion 10 12
de luchthaven in Chania 114 148
Chersonissos 13 15
Elounda 41 50
Vai 91 140
Rethimnon 70 90
Chania 114 152
Ierapetra 57 80
Chora Sfakion 103 154
Agia Galini 58 87

Kretahuis in Kokkini Chani op Kreta, p.a. familie E. Remidianakis te Schalkwijk